puppyuurtje

nieuws

huidproblemen

Werkwijze

Bij mij staat het belang van de hond altijd voorop!
Ik neem ruim de tijd voor uw hond

Veel tijd en rust is belangrijk. Dit voorkomt onnodige stress en is ook vooral voor jonge, oude en angstige of onzekere honden heel erg goed.
Inmiddels heb ik ruime ervaring met honden die bv elders een traumatische ervaring in de trimsalon hebben opgedaan. Vermeld eventuele ervaringen bij het maken van een afspraak, dan word hier uiteraard rekening mee gehouden en kan er eventueel nog meer tijd voor uw hond worden uitgetrokken!

werkwijzeOok is het mogelijk, wanneer u het fijn vindt, een behandeling in delen te doen. Wilt u bijvoorbeeld een oudere hond laten kammen en kan deze het niet goed volhouden, dan biedt ik u de mogelijk de behandeling op te splitsen.

Tevens is het bij mij altijd mogelijk om bij de behandeling van uw hond te blijven!

Flexibel
Veel mensen werken tegenwoordig fulltime, hebben kinderen en zijn hartstikke druk. Daardoor is het vaak moeilijk tijd te vinden om de hond te laten trimmen. Dit is geen probleem bij mij. Ik werk niet op vaste dagen maar probeer me zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de klant. Ook is het mogelijk zaterdags te komen of zelfs eventueel 's avonds.