puppyuurtje

nieuws

huidproblemen

Huidproblemen Zeezouttherapie

huidproblemen
NIEUW! Zeezouttherapie bij Huidproblemen

Steeds vaker kom ik de trimsalon honden tegen met huidproblemen. Dit kan wisselen van een geïrriteerde huid, tot compleet kale plekken en hotspots aan toe.

Vele eigenaren van honden met dit soort problemen weten dat hun hond vaak enorm opknapt van een bezoekje aan de zee. Zeezout verzacht en werkt zelfs helend. De huid komt tot rust en de hond voelt zich heerlijk.

Ik ben overtuigd van de goede werking van zeezout. Maar helaas is de zee voor ons, inwoners van de achterhoek en twente, nogal een stuk rijden. Daarom ben ik naar een passende oplossing op zoek gegaan en kan ik nu honden met huidproblemen een heerlijke zeezout behandeling in de trimsalon geven!

Bovendien beschik ik over uitstekende zalf, op natuurlijke basis, die bijzonder goed werkt bij wondjes en hotspots. Na zelf bijzonder positief verbaasd te zijn geweest over het resultaat, heb ik besloten dit in de trimsalon ook als behandeling aan te bieden. Dit betekend dus dat u met een HOTSPOT ook eerst bij mij kunt komen, en niet meteen naar de dierenarts hoeft te rennen!

Verder zal ik met u mee kijken, naar verdere oplossingen van de huidproblemen. Zo is algemeen bekend dat voeding ontzettend veel doet aan het welzijn van de hond. Steeds weer wordt bewezen dat versvoeding een bijzonder goede uitwerking heeft op de hond. Ik kan u doorverwijzen naar specialisten op dit gebied. U zult verstelt staan van de resultaten.

Dus; Hond met huidproblemen?? Er valt zoveel meer te doen dan uw hond vol te stoppen met dure medicatie (met alle mogelijke bijwerkingen) en anti-jeuk injecties!
 
 
huidproblemen